Työpistematot

Työpistematot

Ergonominen matto on helppo ja hyvä tapa lisätä työmukavuutta ja -motivaatiota, sillä oikein valittu työtilamatto vähentää seisomatyöstä aiheutuvaa fyysistä rasitusta. Siksi työpistemattoja on lukuisia erilaisia. Toimistoon tarvitaan erilainen matto, kuin esimerkiksi teollisuuteen.

Toimitamme Notrax -työpistemattoja, jotka soveltuvat hyvin seisaaltaan tehtävään työhön. Valikoimissamme on 120 erilaista mattoa joista löytyy jokaiselle oikea vaihtoehto kuhunkin työhön soveltuvaksi.

Meillä on vaativiin työolosuhteisiin soveltuvia mattoja, joissa työpisteen lämpötila muutokset voivat vaihdella -80 asteesta aina +460 asteeseen.

Elintarviketeolisuuteen soveltuvia mattojamme käyttävät mm. Felix Abba, Fazer Amica -ravintolat ja useat eri leipomot.

Valikoimissamme on myös kuiviin tiloihin soveltuvia mattoja ja ESD -antistaattisia ergonomia mattoja.

skywalker.jpg

Skywalker

Erinomainen työpistematto kuplapinnalla, joka takaa parhaan mahdollisen ergonomian erilaisiin kuivien alueiden työpisteisiin. Matto parantaa työturvallisuutta ja estää alaselän ja jalkojen väsymistä. Kaikkissa Skywalker-matoissa viistetyt reunat.

Tekniset tiedot:

  • Paksuus: 13 mm
  • Paino: 4,8 kg/m2
  • Varastokoot: 65cmx95cm, 65cmx140cm, 65cm x 185cm, 95cmx125cm, 95cmx155cm, 95cmx185cm. Saatavilla myös erikoiskoissa tai -muotoisina
  • Väri: Harmaa

skywalker-2.jpg

SkyWalker II

Tasapintainen Skywalker-malli. Tasainen pinta soveltuu työpisteisiin, jossa työntekijä tekee kääntymisliikkeitä tai liikkuu paljon työtä tehdessään. Kuvioitu pinta estää liukastumisvaaraa ja materiaali takaa erinomaisen työergonomian.

Tekniset tiedot:

  • Paksuus: 13 mm
  • Paino: 4,4 kg/m2
  • Varastokoot: 65cmx90cm, 65cmx135cm, 65cmx175cm, 90cmx125cm, 90cmx155cm, 90cmx185cm. Saatavilla myös erikoiskoissa tai -muotoisina.

custom-ease.jpg

Cushion Ease ja Ease Solid

Nämä elementtimatot on mahdollista koota yksilöllisesti soveltumaan erilaisiin työpisteisiin. Cushion Ease -tuotevalikoimasta löydät työpistematon, joka soveltuu kaikkiin olosuhteisiin. Neliön muotoiset 91cmx91cm -elementit on varustettu naaras- sekä urosliittimillä, joiden ansiosta matot voidaan kasata mitä erilaisimpiin työpisteisiin asiakkaan haluamalla tavalla.

Tekniset tiedot:

  • Varastokoot: 91cmx91cm
  • Paino:11,2 kg

More information

Please e-mail petri@kt-kiinteistotarvike.fi or aulis@kt-kiinteistotarvike.fi for further information.

tyopistematto-apteekki.jpg 
Oikein valittu matto lisää työmukavuutta, sillä se vähentää seisomatyöstä aiheutuvaa fyysistä rasitusta.