Ari-tuulikaapinmatto laadukas ja kestävä ratkaisu

Laadukas ARI-tuulikaappimatto on helppohoitoinen ja luistamaton. Se kestää kovaa kulutusta ja on helposti puhdistettava – molemmat ominaisuuksia, jotka pienentävät kiinteistön kustannuksia.

 Sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitettu kotimainen Ari-tuulikaappimatto ei ole liukas missään olosuhteissa. Ari-tuulikaappimatto on erityisesti suunniteltu asetettavaksi kauppakeskusten, markettien, liike- sekä teollisuuskiinteistöiden ja taloyhtiöiden sisäänkäynneille.

Itsekantavan rakenteen ansiosta matto on helppohoitoinen ja tyylikäs tuulikaapeissa. Ari-matto kestää kovaa kulutusta ja on helposti puhdistettava – molemmat ominaisuuksia, jotka pienentävät kiinteistön siivouskustannuksia.

 

 

Käytävämatot julkisiin tiloihin ja kirkon käytävämatot

Oikein valittu käytävämatto poistaa likaa, hiekkaa ja kosteutta. Parantaa tilojen siisteyttä, käyttömukavuutta ja luo tyylikkään kokonaisuuden. Matolla voidaan säästää siivous, huolto- ja korjauskustannuksissa.

Kirkon käytävämatto luo oikeanlaisen akustiikan ja arvokkaan tunnelman kirkon tiloihin. Olemme erikoistuneet kirkon käytävämattojen suunnitteluun ja tarjoamme kauniita toimivia mattokokonaisuuksia. Helsingin vanhan kirkon käytävä on tyylikäs kokonaisuus.

Alumiiniprofiilimatot tyylikäs ratkaisu

Alumiiniritilämatto on profiloitu soveltumaan kaikkiin sisäänkäynteihin.referenssikohteita ovat mm.Uusi Lastensairaala HUS, Suomen Kansallisooppera,  Google, Helsingin Musiikkitalo, Prisma myymälät ja Sokos-hotelli ketjun kohteet,. Saatavilla harjas,kumi tai tekstiiliprofiilla.  

 

 

 

Mattojen pesupalvelu ja siivouspalvelut

Palvelumme on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka säästää kiinteistöjen siivouskustannuksissa.

 

Tarjoamme uutena palveluna kohteisiimme kokonaisratkaisuna myös käytäväsiivoukset/rappusiivoukset kuukausittain tai sovitusti vuosisopimksella.

 

Samassa yhteydessä kaikki mattojen huollot ja pesut.

 

Mattojen pesut asiakkaan kohteessa tekstiilipesurilla tai noutopalveluna asiakkaan kohteesta.

 

 

Referenssejä

Olemme toimittaneet matot HOK-Elannon Prisman, Alepan ja S-markettien tuulikaappeihin jo vuodesta 2004 lähtien. Ari-tuulikaappimatto soveltuu hyvin raskaaseen jalankulkuliikenteeseen. Maton karkea pinta toimii erittäin tehokkaana lian irrottajana.

 

Kuvahaun tulos haulle hok elanto

 Posti pitää huolta henkilöstönsä ergonomiasta. KT-Kiinteistötarvike on toimittanut yritykseen jo yli 40 000 työpistemattoa ja satoja työtuoleja. Oikein valittu työtilamatto vähentää seisomatyöstä aiheutuvaa fyysistä rasitusta.

Kuvahaun tulos haulle postin logo

 

 

 

r-kioski.jpgPuhtaanapito alkaa sisäänkäynnistä. Kun asiakasvirtaa on paljon ja sisään tullaan suoraan ulkoa, on kunnollisella matolla merkitystä. Siksi sadoissa R-kioskeissa ympäri Suomea on kotimainen Ari-tuulikaappimatto.

 

 

Kuvahaun tulos haulle r kioski logo

KT-Kiinteistötarvike Oy

KT-Kiinteistötarvike Oy on vuonna 1992 perustettu kiinteistö- ja ergonomiatuotteiden ammattilainen. Suunnittelemme ja autamme valitsemaan laadukkaat tuotteet kiinteistösi tarpeiden mukaan.

Kt-Kiinteistötarvikkeen arvot ovat:

Asiakastyytyväisyys
Jatkuva kehittyminen
Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö
Korkea laatu
Osaaminen

Asiakastyytyväisyys on arvoista tärkein, johon pyrimme laadukkailla toimituksilla ja hyvällä palvelulla. Jatkuva kehittyminen tuotekehitystyön ja yrityksen kehittämisen muodossa antaa mahdollisuuden korkealle kilpailukyvylle myös tulevaisuudessa. Ammattitaitoinen ja hyvin perehdytetty henkilöstö on yrityksemme kulmakiviä. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme turvallinen yhteistyökumppani. 

Yrityksemme pyrkii aina olemaan korkeasta kokonaislaadustaan tunnettu. Osaaminen on yhdistelmä ammattitaitoa, asiakkaan toiveiden mukaisten ratkaisujen luomista.

 


KT-Kiinteistötarvike Oy     

Toimitusjohtaja/ CEO

Petri Kanabro +358 40 717 78 25     

petri@kt-kiinteistotarvike.fi

Myyntipäällikkö/ Sales Manager/International Sales

Miia Kanabro +358 40 485 9689

miia@kt-kiinteistotarvike.fi

Asennushenkilöstö +358 40 502 4490

 

 

 

© 2022 KT-Kiinteistötarvike Oy