Alumiiniritilämatot

Alumiiniritilämatot

Alumiiniritilämatto soveltuu erityisesti sisäänkäynteihin, jotka vaativat erityistä edustavuutta.  Avoin rakenne mahdollistaa lian ja kosteuden pääsyn rakenteiden läpi, mikä vähentää maton huolto- ja puhdistustarvetta. Vaijerikiinnityksellä toteutettu kiinnitys takaa kestävyyden ja mahdollistaa maton rullauksen elementtien mukaisesti.

Alumiinimattoa on saatavilla kumi-, tekstiili- ja harjaselementeillä, joita voidaan yhdistellä kohteen ja asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Mattoa on saatavilla 17 mm ja 22 mm paksuisena. Kaikki elementtivaihtoehdot on suunniteltu raskaaseen jalankulkuliikenteeseen.

alumiini-1.jpg

kumimatto.jpg

Kumi-alumiinimatto

Kumi- ja alumiinielementeillä varustettu tuulikaappimatto, joka sopii myös sisäänkäynteihin. Suunniteltu irottamaan likaa ja kosteutta tehokkaasti estäen lian kulkeutumista sisätiloihin. Korkea mekaanisen kulutuksen kestävyys, sekä kosteuden, korroosion ja lämpötilojen vaihtelun erinomainen kestävyys takaavat maton monipuoliset käyttömahdollisuudet.

17 mm on suunniteltu keskiraskaaseen jalankulkuliikenteeseen ja 22 mm soveltuu kohteisiin, joissa on kuljetusliikkeiden rullakkokuljetusliikennettä tai ostoskeskusten ostoskärryliikennettä.

  • Lämpötilat: -40 asteesta aina +70 asteeseen
  • Värivaihtoehdot: Musta, harmaa ja ruskea.

alumiini-2.jpg

tekstiilimatto.jpg

Tekstiili/alumiinimatto

Tekstiili- ja alumiinielementeillä varustettu tuulikaappimatto. Erinomainen kosteuden ja lian sitovuus. Suunniteltu rakennuksiin, joiden sisäänkäynneillä on keskitason jalankulkuliikennettä. 17 mm soveltuu normaaliin jalankulkuliikenteeseen ja 22 mm soveltuu sisäänkäynteihin, joissa käytetään kuljetusliikkeiden rullakkovaunuja tai ostoskeskusten ostoskärryjä.

  • Lämpötila: yli +5 astetta käyttötiloissa
  • Korkeus: 17 mm tai 22 mm käyttökohteen mukaan
  • Värivaihdoehdot: musta, harmaa ja ruskea.

alumiini-3.jpg

harjakasetti.jpg

Harjamatto

Harja- ja alumiinielementeillä varustettu matto soveltuu sekä ulko- että sisäänkäynteihin. Harjakset irrottavat likaa ja kosteutta tehokkaasti estäen lian kulkeutumisen sisätiloihin. Korkea mekaanisen kulutuksen kestävyys, sekä kosteuden, korroosion ja lämpötilojen vaihtelun erinomainen kestävyys takaavat maton monipuolisen käyttömahdollisuuden.

17 mm on suunniteltu keskiraskaaseen jalankulkuliikenteeseen ja 22 mm soveltuu kohteisiin, joissa on kuljetusliikkeiden rullakkokuljetusliikennettä tai ostoskeskusten ostoskärryliikennettä.

  • Lämpötilat: -40 asteesta +70 asteeseen
  • Värivaihtoehdot: Musta, harmaa ja ruskea.

More information

Please e-mail petri@kt-kiinteistotarvike.fi or aulis@kt-kiinteistotarvike.fi for further information.