Käytävämatot

kaytavamatto.jpg

KT-Kiinteistötarvike tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman Notrax-käytävämattoja.

Tarjoamme ilmaisen suunnittelupalvelun mattoratkaisun räätälöintiin.

Voitte valita omistusmatot tai vaihtomattopalvelun. Vaivattomia, edullisia ratkaisuja, jotka takaavat sisäänkäyntien edustavuuden ja siisteyden. Matot ovat myös käyntikortti yrityksen tiloissa ja talonyhtiöiden arvon mukaiset käytävämatot luovat tunnelmaa ja tyyllikkyyttä.

Saatavilla on myös logomattoja kaikissa väreissä ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti suunniteltuna.

Vinyylipohja vähentää kompastumisriskiä ja pitää maton paikoillaan vilkkaan jalankulun alueillakin.

Oikein valittu käytävämatto parantaa tilan akustiikkaa ja käyttömukavuutta sekä luo viihtyisyyttä. Oikealla mattovalinnalla voidaan myös pidentää lattioiden ikää ja säästää siivouskustannuksissa sekä lattioiden huolto- ja korjauskustannuksissa.

Ulkonäön lisäksi julkisten tilojen mattojen tulee täyttää tiukat kulutuskestävyysvaatimukset, paloturvallisuusluokitukset sekä olla allergiaystävällisiä. Hyvin suunnitelluissa tiloissa mattoja hyödynnetään myös melun poistoon, lattioiden suojaamiseen ja siivouksen helpottamiseen.

swislon.jpg

Swisslon

Swisslon on suosituin käytävämattomme. Swisslon-käytävämatot soveltuvat erittäin vaativista liiketilojen vilkkaista sisäänkäynneistä aina taloyhtiöiden kevyemmän jalankulkuliikenteen tarpeisiin. Lue lisää.

polyblush.jpg

Polyplush

Polyplush on keskiraskaaseen liikenteeseen soveltuva edullinen käytävämattoratkaisu. Maton tyylikäs yksivärinen nukka sitoo erinomaisesti likaa ja kosteutta. Lue lisää.

uptown.jpg

Uptown

Edustaviin tiloihin suunniteltu käytävämatto, jonka tyylikäs ulkonäkö soveltuu erinomaisesti yritysten ja liiketilojen edustustiloihin. Lue lisää.

Asiakkaamme kertoo

"Katajanokan terminaalissa mattoja pitkin kävelee ja kuljettaa painavia laukkuja yli miljoona risteilymatkustajaa vuodessa. Laskimme, että mikäli matot kestävät vuoden tätä erittäin kovaa kulutusta niin investointi on onnistunut. Toistaiseksi matot ovat kestäneet yli kolme vuotta eikä vieläkään ole tarvetta uusia niitä. Lisäksi matot ehkäisevät matkustajakäytävien liukkautta talviaikana."

Pekka Haikonen
Rakentamispäällikkö, RI